Eisen identificatieplicht personeel, wat moet u doen?

Eisen identificatieplicht personeel, wat moet u doen?

Iedereen moet zich kunnen identificeren met een geldig identiteitsbewijs, ook op de werkplek. Als werkgever bent u verplicht de identiteit van uw nieuwe werknemers te controleren. Voordat de werknemer bij u in dienst komt, controleert u het originele identiteitsbewijs. U bewaart een kopie ervan in uw administratie. Wanneer het identiteitsbewijs van een werknemer verloopt, hoeft u geen nieuwe kopie te maken.

Lees verder...


G.P. (Gerben) Tronchet, 05 October 2018 | Gepost in personeelsadministratie, loonheffingen, belastingdienst 0 comment(s)

Prinsjesdag Event 2018

Prinsjesdag Event 2018

Op woensdag 19 september organiseren wij samen met Van Houwelingen & Partners Gerechtsdeurwaarders en Incasso een Prinsjesdag event. Het belooft een mooie bijeenkomst te worden die in het teken staat van de wijzigingen in de wetgeving en wat dit voor u en uw bedrijf betekend. Maar er is ook gelegenheid om gezellig te netwerken. Meld u snel aan de plaatsen zijn beperkt. lees verder...


ing. E.J. (Ewout) Verschoor AA, 08 August 2018 | Gepost in ontwikkelen 0 comment(s)

AVG Verwerkingsovereenkomst

AVG Verwerkingsovereenkomst

Graag melden wij hier dat wij u als klant een verwerkingsovereenkomst aanbieden in het kader van de Europese wetgeving General Data Protection Regulation  die 25 mei 2018 van kracht zal worden Deze wetgeving heeft de Nederlandse benaming  Algemene Verordening Gegevensbescherming  (AVG) gekregen.

De basis van de overeenkomst die wij u hier aanbieden is de overeenkomst die wordt aangereikt door onze beroepsorganisatie: Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA) lees verder...


ing. E.J. (Ewout) Verschoor AA, 24 May 2018 | Gepost in avg 0 comment(s)

Dromen of realiseren?

Dromen of realiseren?

De economische vooruitzichten zijn goed. Toch is het nog niet overal zichtbaar. Er zijn ondernemers die zich nog niet hebben aangepast. Ze denken te kunnen blijven doen wat zij altijd al deden. Jammer! Een ondernemer moet zich namelijk aanpassen aan de gewijzigde omstandigheden. Beter is nog als hij of zij een grote mate van anticiperend gedrag laat zien. Vooruitlopen en oplossingen zoeken voor toekomstige problemen. Dat vraagt een positieve instelling en ondernemerskracht. Toch kunnen sommigen het nog niet opbrengen om zich over teleurstellingen en tegenslagen heen te zetten en weer te geloven in hun ondernemersdroom. lees verder...


J. (Jos) Klaasse Szn RB, 05 April 2018 | Gepost in 0 comment(s)

Personeelsfeest en loonbelasting

Personeelsfeest en loonbelasting

Hoe moet u omgaan met de kosten van een personeelsfeest? Wat zijn de gevolgen voor de loonheffingen?

Hieronder zal ik aangeven wat de gevolgen zijn van een personeelsfeest op de af te dragen loonheffig. Speciale aandacht hierbij voor de deelname van uitzendkrachten aan een personeelsfeest.
Lees verder...


G. (Gerben) Tronchet, 15 March 2018 | Gepost in personeelsfeest, personeel, uitzendkracht, loonheffing, loonbelasting, eindheffing, werkkostenregeling 0 comment(s)