De automotive branche is volop in ontwikkeling.  Rendementen van de dealers staan sterk onder druk als gevolg van achterblijvende  verkoopcijfers van nieuwe auto’s, dalende opbrengsten uit aftersales,  diverse verschuivingen in de markt en bezuinigingen op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Als gevolg hiervan staat de automotive branche onder enorme druk en voor een aantal ingrijpende veranderingen. Ten koste van het aantal merkdealers  is mede door de invoering van de Monti-wetgeving  de machtspositie van de onderdelenfabrikant aanzienlijk toegenomen. Verschuivingen in de machtsbalans, rendementsdruk en felle concurrentiestrijd vragen om sanering.

Onderdelenleveranciers, dealerbedrijven en andere partijen moeten daarom liever vandaag dan morgen hun strategie bepalen en kiezen hoe hun toekomstige business model eruitziet.

Met gespecialiseerde kennis van de automotive branche zijn wij bij uitstek dé partner voor al uw accountancyzaken en fiscale vraagstukken. Fidor kan u in alle stadia van uw bedrijf van dienst zijn. Wij helpen u om helderheid in de cijfers te scheppen. Bovendien adviseren wij op het gebied van de fiscale en juridische vraagstukken die hierbij naar voren komen.