Sleutelwoorden in deze sector zijn gastvrijheid en het bieden van een beleving.

Horeca

Vermelding van een negatieve ervaring op een van de beoordelingssites kan vergaande gevolgen hebben voor u als horeca-ondernemer. De cliënten zijn steeds kritischer bij hun tijdsbesteding en  het uitgeven van hun geld. Het moet steeds goedkoper, anders, comfortabeler, lekkerder en (ont)spannender. Dit vraagt om samenwerking, extra service, noviteiten en de nodige creativiteit.

Terwijl de prijzen en uw rendement onder druk staan wordt u als ondernemer in deze sector uitgedaagd om extra servicegericht en vernieuwend te zijn en creativiteit te tonen.

De mensen  van Fidor ontzorgen u graag op het gebied van accountancy, fiscaliteit en en HRM en zijn voor u een sparringpartner. Maar ook bij heel specifieke ondernemingsvraagstukken kunt u rekenen op ondersteuning, bijvoorbeeld op het gebied van onroerende zaken, koop/verkoop, btw, franchising.

Met de innovatieve diensten voor horecaondernemers onderscheidt Fidor zich. Zo hebben wij een vooruitstrevend dienstenpakket samengesteld waarmee u efficiënte gegevensverwerking, beheersbaarheid van en controle over uw onderneming kunt waarborgen:

  • advisering en ondersteuning op het gebied van bedrijfsautomatisering: automatische koppelingen van kasafrekensystemen, salarisadministratie en financiële administratie;
  • inzicht in het rendement van uw onderneming met de horecacoach. De Horecacoach is een slimme combinatie van boekhouding, personeelsplanning en dasboardfunctionaliteit.

Recreatie

De recreatiesector is een specifiek onderdeel binnen de horeca en recreatiesector en is heel divers. Hieronder vallen onder meer campingbedrijven, bungalowparken en recreatieparken en een grote diversiteit van entertaintment bedrijven. Entertainment-bedrijven (op het gebied van paintballen, boogschieten, lasergamen, quadrijden etc.) maken ook deel uit van onze klantenkring.

Wij  volgen de ontwikkelingen in deze sector nauwgezet en beschikken over actuele kennis en kunde van deze sector. Wij ondersteunen en adviseren diverse organisaties in deze sector en helpen ook u graag met financiële, fiscale en organisatorische vraagstukken.