“Fidor had de gunstigste tarieven”

Marlies de Jong is manager bij Kinderdagverzorging De Kasteeltuin in Rotterdam. Het een zelfstandig bedrijf zonder winstoogmerk en het team heeft al 75 jaar ervaring.

Marlies is met Fidor in contact gekomen na een zoektocht op Google. Ze zocht naar een klein, overzichtelijk allround kantoor. “Fidor had de  gunstigste tarieven.”

Meedenkend
Andre begrijpt haar branche en is er ook in geïnteresseerd. “Hij is geïnteresseerd, klantvriendelijk, zorgvuldig, vriendelijk, meedenkend en oplettend. Dat uit zich in tips en opmerkingen als “Heb je gezien dat de betalingen er anders uitzien dan..” of “Houd je er erg in dat…” Hij denkt mee en vooruit. Dat vind ik prettig.”

Hulp

Voor Marlies is de financiële huishouding nog nieuw en Andre is daar altijd heel geduldig in om alles uit te leggen. Het jaarverslag ziet er volgens haar prachtig uit en hij denkt mee als er een begroting opgesteld moet worden. “Dat ziet er altijd keurig uit en het wordt op tijd aangeleverd. Ik ben daar heel tevreden over.”

Zorg en aandacht

De belangrijkste parallel met Fidor is zorg en aandacht voor waar je mee bezig bent. “Of dat nou voor kinderen is of voor boekhouding enzovoorts. Je moet overal zorgvuldig mee omgaan. Het is een goede match.” Marlies zou Fidor zeker bij andere aanbevelen. Het is volgens haar een organisatie die groeiend is en echt oog heeft voor de klant. Zij vindt dat erg belangrijk.