Ik voel me vertrouwd om mijn financiële zaken bij hen onder te brengen.

Joyce de Jong is eigenaresse van Sensor Bedrijfsdiensten, een facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Daarnaast ontzorgen zij klanten met hun aanverwante full service concept. Sensor bedient met bijna 200 personeelsleden cliënten in diverse branches in zowel de  non-profit en profit sector. In 2013 is ze in contact gekomen met Fidor en sinds 2014 worden daar de financiële zaken ondergebracht.


Joyce deed zaken met een administratiekantoor en dat was voor haar bedrijf niet meer voldoende. De expertise van een accountant was nodig. Er werden drie bedrijven uitgenodigd, waaronder Fidor. “Met Ewout had ik meteen een goede klik. Het voelde goed en vertrouwd om bij hem mijn financiële zaken onder te brengen. Hij heeft er voor gezorgd dat ik weet wat er financieel gaande is in mijn bedrijf en waar ik ook op kan sturen.”

Ewout begrijpt absoluut haar branche. “Hij denkt mee, niet alleen in financiële zin.  Ze weten hoe het bij ons in de cao geregeld is. Daar denken zij goed over na.” Hij is vooral ook een netwerker, weet precies wie hij aan mij zou willen voorstellen.” Ewout weet uit te leggen waarom zij iemand zou moeten benaderen om haar netwerk uit te breiden.
Naast de netwerkfunctie van een accountant, draait het uiteraard ook om cijfers. “Fidor is niet een bedrijf dat je met iets confronteert wat je niet hebt zien aankomen. Ze zien dingen gebeuren. Ze duiken jouw administratie in, interpreteren de cijfers, gaan in gesprek en geven dan ook advies.” Ze geven aan waar het goed gaat en waar aandacht aan besteed zou moeten worden. Joyce vindt dat ze ook echt interpreteren wat eruit komt rollen.

Joyce omschrijft Fidor als een heel toegankelijk accountantskantoor, dat zich echt bezighoudt met de ondernemer. Ze heeft het bedrijf al een keer aanbevolen bij een ander, want zij ervaart Fidor als vakkundig, toegankelijk, modern, vertrouwd en menselijk.